Telecomunicacions i Mòbils

Fibra Òptica, Veu IP i centraletes virtuals, terminals especials de llarg abast, etc.

Busques una companya de telecomunicacions seria? Coneixes Digi Mobil?


Digi Mobil es un operador de telecomunicacions amb 13 anys de presència a Espanya. A través de la millor xarxa 4G, els clients gaudeixen de la màxima cobertura mòbil i del servei d’Internet més ràpid, a més dels avantatges d’un operador que sempre ha preferit anar lliurement.

La operadora pertany a la multinacional RCS&RDS i compta amb un equip especialitzat en telefonia mòbil que permet oferir uns serveis competitius i de qualitat. RCS & RDS és un dels grups de telecomunicacions més importants d’Europa, donant servei a través de la marca DIGI a Espanya, Romania, Itàlia i Hongria

Som ditribuidors autoritzats i collaboradors de Digi Mobil a la provincia de Girona i Barcelona, especialitzats en fibra óptica i tarifes de mobil. T’acompanyem desde el moment 0 quand esculles la teva tarifa i durant tota la relació amb la companya, ja que som el servei técnic de la zona.
Per mes info i tarifes, ves-hi aqui

Si no vols canviar de companya, cap problema

Gestionem amb la teva companyia la resolució d’incidències perquè puguis seguir amb la teva feina, sense haver d’estar preocupat i d’estar a l’espera amb atenció al client o amb departaments de serveis tècnics.

Som distribuïdors de connexions de fibra òptica i Wimax, sabem com tractar amb les companyies

així que no te preocupis. Si tens una empresa i necessites una centraleta te la proporcionem

¿Vols saber més?

caCatalà