El futur es avui

Uneix-te a la revolució digital amb El Teu Amic Informàtic

El Teu Amic Informàtic t’ajudem a portar la transformació digital al següent nivell!

La tecnologia s’ha transformat en un mal necessari, tant a nivell personal com professional. Les empreses depenem de la connectivitat i de solucions que ens aportin competitivitat. La rapidesa amb què hem de prendre decisions avui és impressionant i només anirà a més en el futur, així que si la tens dominada, perfecte, però si no t’agrada o no és el teu fort, és probable que tinguis un problema. Però no et preocupis, no estàs sol. Amb el nostre suport personalitzat podràs saber de primera mà el nivell de digitalització de l’empresa i els seus punts de millora.

Gràcies a una extensa llista de col·laboradors, el nostre equip expert en el camp de la informàtica i les xarxes et podem proveir a cada servei de manera eficient a un cost raonable.

persona usando portatil para test de autodiagnostico sobre digitalizacion de la empresa

¿I com ho fem?

Entenem que cada empresa és un món i té les seves necessitats, per això a El Teu Amic Informàtic som flexibles, adaptant-nos a l’entorn i la cultura de l’empresa sol·licitant de manera que es pugui arribar a realitzar la transformació digital sense interferències, amb solucions realistes adequades al pressupost acordat.

El Teu Amic Informàtic fa anys que treballem en el sector de les xarxes i telecomunicacions, cosa que ens ha permès tenir una cartera de socis i col·laboradors amb els que podem oferir solucions adaptades a cualsevol necessitat del mercat.

Eixo es lo que oferim,

Depenent del diagnòstic personalitzat de la teva empresa, t’oferirem un servei o un altre.

Estratègia

Innovació

Usabilitat y Accessibilitat

Solucions web i mobile

Web Analytics

Gestió de continguts

Cyberseguretat

Xarxes Socials

Formació

Contacta amb nosaltres

Omple el formulari amb les teves dades i les de l’empresa, nosaltres les revisarem i ens posarem en contacte ja sigui per resoldre els seus dubtes pel que fa al nostre servei o per sol·licitar una cita amb El Teu Amic Informàtic

Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: Seremtelin SL. Finalitat: desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions comercials als usuaris (en cas que ens autoritzin) Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Seremtelin SL i proveïdors legitimats externs. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica a la pàgina de política de privadesa. També es pot instar reclamació davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Persona contenta haciendo el test
caCatalà