WILPIN
SOLUTIONS

Després de 10 anys, ens deixem portar per el nuvol encara més

Tu parles, nosaltres escoltem

A El Teu Amic Informàtic escoltem els clients per entendre les seves necessitats, analitzem les oportunitats que millor s’adaptin i realitzem el treball necessari per dur a terme el servei. És per eixo que hem creat Wilpin Solutions, un equip preparat per fer realitat el teu projecte a Internet.

Wilpin Schedule primeras pantallas

¿Què és Wilpin Schedule i perquè serveix?

Wilpin Schedule és el nostre sistema de gestió de reserves desenvolupat totalment al núvol, amb el que podràs ser el propietari real de la teva cartera de clients.
T’oferim una APP professional, traduida a diversos idiomes, amb les teves dades, la teva imatge i el teu backoffice. TOT en el teu servidor.
Està preparada per a tothom i s’adapta a la mida del teu negoci, tant si treballes sol com si tens gent treballant per a tu. També la lliguem amb les teves xarxes socials i google maps.

Funcions clau:
Gestor de reserves des-de APP i WEB
Cancel·lació de reserva
Promocions de admin
Llista de espera
Pagament al teu local
Mapa d’influència
Gestor de clients
Enllaçat amb google maps
Enllaçat amb les teves xarxes socials
*Possibilitat de pagar a l’APP
**Possibilitat de enllaç amb la teva botiga en línea

I si fos poc, t’ajudem a publicar la teva versió tant a Apple Store com a Google Play.

Emplena ara el formulari per demanar una demostració i la teva prova gratuïta sense compromis.

Wilpin Schedule servicios

Wilpin Solutions

El Teu Amic Infomatic estem orgullosos de presentar el nostre nou projecte, Wilpin Solutions, que neix per donar solucions Cloud.
Gràcies a la col.laboració, un equip de professionals de diferents perfils podem oferir solucions globals en entorn Cloud per a autònoms i empreses que necessiten serveis basats en el núvol. La nostra meta és ajudar els negocis petits en els seus primers passos, per organitzar millor la seva agenda i els seus recursos així com les empreses en funcionament que volen millorar la seva operativitat així com la seva presència a Internet.

Logo Wilpin Solutions

Contacte

caCatalà